גידולים משונים בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

01/04/2012 | 10:05 | מאת: דני

יש לי גידולים משונים בחלל הפה בתוך הלחי בפנים. נלקחה לי ביופסיה ולא היו תוצאות ממאירות. במה מדובר

01/04/2012 | 10:37 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום דני ! בליטות שונות בחלל הפה יכולות לנבוע מסיבות שונות (כגון וירוסים, טראומה חוזרת ואף להעיד על מחלות שונות). הדרך הוודאית היחידה לגלות את הסיבה היא ע?י ביופסיה ! ועל כן, אם כבר בוצעה הביופסיה וחזרה תשובה, מעבר לגילוי המשמח שלא מדובר במחלה ממארת, ניתן לבדוק באיזו רקמה מדובר. אני ממליצה לפנות לרופא המטפל או למעבדה ששלחה התשובה ולהתעניין מה הסיבה להופעת הגידולים הללו. בברכה !

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה