אדם בשיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

12/07/2012 | 15:51 | מאת: ימית

שלום בן זוגי עבר תאונת דרכים קשה לפני 8 חודשים. הוא עבר מס' ניתוחים וכעת נמצא בשיקום. בתאונה הוא גם נחבל בראש. הוא זקוק לטיפול בבעיית החניכיים שלו ורציתי לדעת אם יש איזשהוא סיכון בעיקר בגלל העובדה שהוא נפצע בראש ועכשיו יעבור טיפול שיניים-חניכיים. הרופא שלו לא רואה בעיה אבל אני מבקשת חוות דעת נוספת ולכן אני פונה.

13/07/2012 | 15:44 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום רב ! לפי דברייך נראה שאין הגבלה מבחינת טיפול ואף מומלץ לטפל כדי להמנע ממצב של דלקת. אנשים לאחר פגיעות ראש עשויים לסבול מבעיות מוטוריות אשר מקשות על שמירת ההיגיינה האורלית, במקרה שכזה חשוב ומומלץ לבצע טיפולים וביקורות כל שלושה חודשים, ובשגרה ניתן להעזר בשטיפות פה ומברשת חשמלית. ניתן גם להתייעץ עם הרופאים ממחלקה בה הוא עובר שיקום. רפואה שלמה !

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה