שתלים במקום גשר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

28/06/2012 | 15:33 | מאת: דבי

היי יש לי גשר ורציתי לדעת אם אפשר לשים שתלים במקום השיניים שחסרות? ואז איך מטפלים בשיניים שמושחזות?

29/06/2012 | 15:06 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום דבי ! הסרת גשר וביצוע שתלים במקום השיניים החסרות הוא דבר אפשרי בעקרון... אך יש דברים שצריך לוודא בשלב התכנון - האם קיימת מספיק עצם לצורך השתלה באזור ? האם קיים מספיק מקום בין השיניים לצורך ההשתלה ? האם קיים מרווח בין לסתי מספק ? האם פתרון השתלים יראה אסתטי באזור זה ? יש לבדוק את כל הדברים הללו ועוד, בטרם הסרת הגשר הקיים... את השיניים המושחזות משקמים עי כתרים בודדים. בהצלחה ורפואה שלמה

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה