כאב בכתר המשך לתשובתך ושאלתי ממקודם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

31/07/2016 | 17:11 | מאת: אורית

אבל האם יכול להיות שעשיתי נזק , או שיכול להיות שהכאב בגלל מה שעשיתי שכאב באותו זמן וזה ישתחרר באותו לאט , והאם אפשר לחכות טיפה בגלל זה ביקשתי שלדעתך מה ניתן לעשות כי אני עוד כמה ימים נוסעת ולא אספיק מה אפשר בינתיים והאם יכול להיות מאכילה יכול להיות נזק גדול ? מה שנראה כרגע זה קצת שפשוף אפילו גדול.

שלום, אני כבר לא יודע איך לענות לשאלות האלה... הסברתי לך כמה פעמים, שיש דברים שלא ניתן לתת לגביהם תשובה בעלת משמעות בלי בדיקה. כתיבת עוד שאלות באתר הזה או באחרים בלי להגיע לרופא/ה לבדיקה לא יפתרו לך את הבעיה, וחבל. אני מציע לך שוב לגשת לרופא/ה שלך לבדיקה מסודרת כדי לאבחן מה קרה וכדי להעריך מה ניתן ומה צריך לעשות.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה