הרגשה לא ברורה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

05/06/2016 | 16:05 | מאת: שירלי

יש לי הרגשה מוזרה של כאב בשן לא גדול עדיין. אבל המוזר הוא שמרגישה כמו כאילו שבר , או מתפורר למרות שלא רואים כלום מה זה יכול להיות.

שלום, כאב לא ברור כזה מחייב בדיקה, כדי לדעת מה המצב בתוך השן. חשוב שרופא/ה יראו אותך ויבצעו צילום של המקום. בלי זה, כל תשובה לא תהיה מספיק אחראית.

05/06/2016 | 16:22 | מאת: שירלי

אבל מה יכול להיות אלך להבדק. בחיים לא היתה לי הרגשה ויודעת תאיזור לא בטוחה לגמרי תשן יש איזה 2-3 שיניים ששם האיזור אבל לא בטוחה לגמרי מה עושים במקרה כזה ואם יש בעיה בעצם או החניכיים גם רואים בצילום? ויכול להיות שיש שבר או משהוא בסגנון שלא רואים ורק בצילום רואים כלומר בצילום רואים עוד דברים חוץ מדלקת?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה