כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

04/06/2016 | 17:49 | מאת: אורית

האם כאב בניקוי ודימום ורווח או חור לא בטוחה יכול להגרם עקב עששת? וגם הרגשה כאילו השן לא מרגישה כמו תמיד , הרגשת אי נוחות.

שלום הרבה אנשים מרגישים כאב בעת ניקוי שיניים ע"י שיננית, ועקבות דלקת חניכיים - החניכיים מדממים. במקרה כזה לא תמיד מדובר על עששת. אם את מדברת על כאב בעת ניקוי ע"י מברשת - צריך לבדוק גם בפה וגם בצילום כדי לברר האם מדובר בתוצאה של נסיגת חניכיים או בעקבות עששת.

05/06/2016 | 08:06 | מאת: אורית

אבל חוץ מהדימום הרגשת אי נוחות לגמרי עם השן ושמשהוא מעיר אותי מרגישה. והדימום קורה אבל זה דימום עם כאב וזה מרגיש אחרת לגמרי מאחרי שיננית וממש מקפידה על ניקוי מנקה גם בין השיניים ואז רוח הדימום ומרגישה כאלו שמחזיקה את השן לא ברור ממה זה ומרגישה כמו חספוס דוקר ולא יציב ממה זה יכול לנבוע?

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה