כאב בשיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

12/06/2012 | 10:37 | מאת: סימה

אני סובלת מאוד בימים האחרונים מרגישות בשיניים הקדמיות. הרגישות היא גם לחום וגם לקור וגם למגע של אוכל או מברשת שיניים. לפני 4 חודשים קיבלתי מכה בפה והדבר היחיד שנראה לי שזה בגלל זה אבל למה זה קורה 4 חודשים אחרי המכה? אני מפחדת מאוד מרופא שיניים ונמנעת מללכת. אם לא תהיה ברירה אני אלך אבל אני רוצה לדעת לפני אם יש טיפול/כדורים שיוכלו לעזור לזה בלי ללכת לרופא??

12/06/2012 | 15:52 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום סימה ! על אף החשש אני בכל זאת ממליצה על ביקור ובדיקה אצל רופא שיניים. את מתארת כאב ואי נוחות - חבל לסבול, חשוב לטפל ולא להזניח ! אני ממליצה לשתף את רופא השיניים בפחדייך, ואולי אף לקבוע תור ארוך מהרגיל כדי לאפשר זמן נינוח לשיחה בנושא ולטיפול. מאחלת לך רפואה שלמה !

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה