טיפול שורש ושיקום בשן קדמית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

30/05/2016 | 21:19 | מאת: אורית

רציתי לשאול יש לי כאבים בקרוב אלך ואולי אצטרך טיפול שורש וכל השאר בשן קדמית שמעתי שלפעמים עדיף לעשות כבר ב2 השיניים הצמודות כדי שלא יהיה שוני למרות שזאת אומרת לפגוע גם בשן נוספת זה נכון שבשיניים קדמיות ככה לפעמים עדיף?

31/05/2016 | 07:15 | מאת: טיפולי שורש ושיקום שן קדמית

שלום, בהחלט לא! אין כל הצדקה לבצע טיפול בשן בריאה. אסתטית, זו בהחלט בעיה לבצע טיפול בשן אחת קדמית אחת, אבל זו בעיה שניתן לפתור אותה היטב אם עושים את זה נכון. ולכן, כדאי לך להתייעץ עם מומחה לשיקום לפני שאת נכנסת לטיפול שמערבת שן טבעית שאינה פגועה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה