השתלת שיניים לבן 71

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

31/05/2012 | 17:55 | מאת: פרידה

לאבי בן 71 שיניים תותבות, סבל שנים ממחלת חניכיים. הוא רוצה לעשות השתלת שיניים כדי להרגיש בטוח יותר מבחינת יציבות השיניים. האם הדבר אפשרי עבורו בגלל גילו ובגלל ההיסטוריה של מחלת החניכיים שלו?

01/06/2012 | 23:39 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום רב ! ביצוע שתלים לרב אינה פרוצדורה קשה, הדבר אפשרי בהחלט גם באדם בן 71. כמובן יש לוודא את הרקע הרפואי שלו בטרם ביצוע הפרוצדורה וכמו כן תכנון נכון של מיקום השתלים. תותבת בלסת תחתונה, הנתמכת עי שני שתלים עשויה לשפר בצורה משמעותית את איכות החיים של אביך בהשוואה לתותבת אשר ממנה הוא סובל. מבחינת מחלת החניכיים - אביך אולי סבל בעבר ממחלת חניכיים אך בגלל שכרגע אין שיניים בפה - אז גם אין מחלה פעילה. בעזרת ביצוע נכון ותחזוק נכון של שתלים ניתן להשיג הצלחה ושרידות טובים. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה