צילום סיטי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

15/05/2016 | 08:13 | מאת: רעות

רציתי לשאול האם בצילום סיוי בלסת שעושים רואים את מצב העצם ומצב השיניים והכל רק באיזור השתל או יש גם תמונה על כל הלסת שרואים הכל שם גם אם יש דברים שבכלל לא ידענו יכול להיות כגון זיהומים בעוד מקום בלסת שבכלל לא יודעים שיש.

שלום, לכל צילום יש יעוד ספציפי. אבחנה נכונה מבוצעת על סמך סיפור רקע, בדיקה קלינית ובדיקה רנטגנית שיכולה להתבסס על צילום אחד או כמה סוגי צילומים. לא את הכל ניתן לראות בצילום מסוג אחד בלבד. רופא/ה השיניים שלך ידעו מה נדרש במקרה שלך.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה