עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

23/04/2016 | 00:20 | מאת: טופז

עקרו לי את השן לאחר שן שעשתה לי המון בעיות רציתי לשאול אחרי כמה זמן אפשר לצחצח רגיל את איזור העקירה? וזאלה שנייה כמה זמן אחרי התקנת שתל אפשר לעשות ניקוי אם לא יוכל להזיז את התור שיש לפני ולא אחרי?

24/04/2016 | 07:29 | מאת: עקירת שן

שלום, בד"כ ניתן לבצע השתלה חודשיים-שלושה לאחר העקירה, אולם הדבר תלוי ברמת הנזק לאתר בעקבות מצבה של השן או העקירה. ולכן כדאי להתייעץ עם הרופא/ה המיועדים לבצע את ההשתלה אחרי כחודשיים, אז גם יוכלו להעריך את מצב המקום המיועד. לצחצח רגיל אפשר לאחר יום-יומיים, וניקוי אפשר לבצע שבועיים-שלושה לאחר העקירה, לאחר שרקמת החניכיים תכסה את המקום.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה