צילומים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

19/04/2016 | 17:53 | מאת: דורית

כל כמה זמן מומלץ לעשות צילומים שגרתיים וגם שלא בטוחים מאיפה הבעיה למרות שיש כאב כדאי לעשות צילומים אפילו שנעשו כבר לפני שנה, האם במצב כזה כדאי כבר לעשות צילומים שוב? וגם אם אין כאב מה הזמן שצריך/כדאי לעשות צילומים ולבדוק שהכל תקין?

צילומים כדאי לעשות אחת לחצי שנה עד שנה, בהתאם להערכת הרופא בהקשר לקצב השינוי והתפתחות העששת או מחלת החניכיים אצלך. רמת הקרינה היום, בעיקר כשמדובר על צילומים דיגיטליים, היא נמוכה מאד מאד, ולכן הסיכון הוא מינימלי בהתייחס למידע המתקבל מצילומים אלה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה