פס כהה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

16/05/2012 | 14:29 | מאת: אלכס

מס' חודשים אחרי שעבר השתלה של שן קדמית מופיע לי פס אפור כהה מעל הכתר. רופא שלי הציע לשים כתר חרסינה בצבע ורוד בקצה של הכתר. האם הצבע הורוד לא יהיה בולט כמו האפור כי בכל זאת זה לא צבע טבעי והאם יש אלטרנטיבות אחרות? תודה

17/05/2012 | 18:35 | מאת: ד"ר שרון אגר-צויזנר

שלום אלכס ! השלמת חסר חניכיים עי חרסינה ורודה היא אופציה מקובלת במקרים מסויימים, אך יש לבחון הייטב האם השלמה שכזאת תביא לפתרון אסתטי מספק מבחינתך, ניתן לבדוק זאת עי שחזור זמני מאקריל אשר ידמה את החרסינה. יש מקרים בהם פרוצדורה כירורגית נוספת היא הפרון. בהצלחה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה