המלצה ועזרה לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

11/01/2018 | 23:26 | מאת: שירה

אני אמורה בקרוב לעבור ניתוח הארכת כותרת ושכחתי לשאול האם רצוי ומותר לאכול לפני הניתוח או שזה יכול לגרום לבחילה אם אוכלים לפני הניתוח ואן כן כמה זמן לפני הניתוח כבר לא כדאי שלא תהייה בחילה במיוחד שגם ככה יש לי רפלקס הקאה מוגבר?

שלום, שאלות בקשר להארכת כותרת כדאי להפנות למומחים במחלות חניכיים, שזה חלק מתחום עיסוקם. עניינית, אין כל השפעה על אוכל על רפלקס הקאה ו/או על אלחוש מקומי, ולכן העניין תלוי בך. רצוי בכל מקרה לאכול משהו כמה שעות קודם, כדי שלא תבואי "מורעבת" או בחולשה לטיפול.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה