זקוקה לעזרה דחופה בנשוא אנטיביוטיקה וטיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

20/12/2017 | 08:27 | מאת: רונית

שלום, אנא עזרתך! בשל דלקת חריפה בשן קיבלתי מהרופא שיניים אנטיביוטיקה על מנת שיוכל לבצע טיפול שורש, מה שקורה שכל סוגי האנטיביוטיקה גורמים לי לתופעות לוואי קשות במערכת העיכול ואמרתי את זה גם לרופא שיניים, אלא שהוא אמר שאין אופציה אחרת ועם דלקת כזו לא ניתן לטפל בשן. התחלתי לקחת את הכדורים, אבל פשוט אני לא מסוגלת להמשיך בשל התופעות לוואי הקשות שזה עושה לי, אני חוששת לדבר עם הרופא שיניים.. לכן אני מנסה לשאול כאן מה הפתרון, האם יש אופציה אחרת שלא כוללת טיפול אנטיביוטי ויוכלו כן לעשות טיפול שורש בשן? תודה רבה!

שלום, לדעתי כדאי לפנות למומחה לטיפולי שורש שיתחיל את הטיפול בהקדם. זה יכול למנוע את הצורך באנטיביוטיקה, אבל ההחלטה תהיה של הרופא המטפל.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה