זקוקה לעצה לגבי רופא

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

25/11/2017 | 19:40 | מאת: maya

ד"ר שלום! מקווה ששאלתי שייכת לתחום הפורום. אני זקוקה לעצה!. אני מתגוררת קרוב ל 20 שנה בארה"ב יחד עם בני משפחתי, ואנחנו מטופלים של רופא שיניים שהיה אמין ומקצוען ונהנינו מעבודתו, אלא שהוא כיום כבר בן 75 וגם אני וגם בני משפחתי מתרשמים שהוא כבר לא עם אותה יד בוטחת כמו בעבר, הרגשנו שיש צורך לחפש רופא אחר (בן זוגי זקוק לטיפול השתלה כרגע), והיות והמרפאה בקשר סדיר איתנו לפחות מידי חצי שנה, אנחנו נבוכים איך להסביר להם שאנחנו רוצים לעבור רופא. האם תוכל לעזור לי מה לעשות, אני מרגישה מאד לא נעים מהרופא ומצד שני אני רוצה להרגיש בטוחה מספיק בטיפול שיניים. (האם רופא שיניים יכול לטפל בגילאים כאלה?) אודה לעצתך.

שלום, לצערי, אין לי עצה טובה... אני מבין את החשש, אבל אם מדובר ברופא אמין שאתם מכירים הרבה מאד שנים, אני מניח שתוכלו לסמוך גם על היושרה והמקצועיות שלו להחליט האם הוא מסוגל או לא מסוגל לבצע טיפול מהסוג שאת מתארת. האמת היא, שישנם הרבה מאד אנשים בגילאי 70 ויותר המתפקדים היטב, ומסוגלים לעבוד עוד שנים רבות ללא כל בעיה. את ודאי מכירה אנשים כאלה. ולכן, לדעתי גיל מפסיק להיות הפקטור המשמעותי. אילו הייתי צריך לעשות משהו כזה בעצמי, הייתי מדבר איתו ומתרשם מהתשובה ומחליט אז.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה