טיפול שיניים לקשישה דמנטית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

07/11/2017 | 08:23 | מאת: רוני

שלום, אשמח לעזרה, לאיזה רופא שיניים ניתן לפנות על מנת לסייע לקשישה דמנטית שסובלת מאד מכאבי שיניים? היא גם מוגבלת בתנועה וגם לגמרי לא צלולה. האם יש מי שמבצע טיפול בבית הקשישה?

שלום, השאלה האמיתית היא האם היא יכולה להגיע למרפאה. אם כן, הייתי מחפש מומחה בתחום שיקום הפה או בתחום רפואת הפה בסביבת מקום המגורים ושואל אם הם יכולים לעזור. אם לא - אני יודע שקיימת ניידת המגיעה לטיפול בחולים סיעודיים. חפשי בבקשה באינטרנט. קיימים אירגונים כמו: oralhealth.co.il שאולי יוכלו לכוון אותך.

07/11/2017 | 09:13 | מאת: רוני

תודה רבה על התגובה המהירה. האם לרופא שיניים במרפאה פרטית יש את הסבלנות והיכולת לטפל בבן אדם דמנטי שאין איתו כמעט שיתוף פעולה? אנחנו פשוט לא רוצים שזה יהיה מידי טראומטי בשבילה.

כן, בהחלט. יש ביננו כאלה שיודעים לטפל בקשישים, עם סבלנות וחמלה בדיוק כמו שהיינו רוצים שיטפלו בנו. מאחר וזה לא מדור פרסומי, אנא צלצלי למרפאה ואנסה לעזור לך למצוא משהו/משהי באזור המגורים של אותה קשישה.

07/11/2017 | 18:51 | מאת: רוני

ד"ר יקר, תודה על התגובה והחמלה שלך, היות ואני יותר זמינה במייל, אשמח אם תכתוב לי שם של רופא בעיר פתח תקווה [email protected] תבורך!

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה