טיפול שיננית לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

01/11/2017 | 20:29 | מאת: שרית

אני אמורה לקבוע ניתוח הארכת כותרת אבל הבעיה שמתי שכנראה קובעים זה יוצא שבוע בערך לפני שיננית האם אפשר יהיה לעשות את הניקוי אצל השיננית אונשזה ממש לא טוב.

שלום, טיפול השיננית בהחלט אפשרי אחרי ניתוח, אולם בד"כ עדיף שיבוצע לפני הארכת כותרת, כדי להביא את מצב החניכיים למצב בריא עד כמה שניתן. התייעצי עם הרופא/ה המיועדים לבצע את הארכת הכותרת בנושא זה, משום שרק הם יודעים מה מצבך, בכמה שיניים מדובר ועד כמה יעזור טיפול שיננית מכין לפני הניתוח.

02/11/2017 | 13:25 | מאת: שרית

כרגע אין מנסה להשיג הקדמה או לשיננית או לניתוח.

מעולה

02/11/2017 | 21:25 | מאת: שרית

טבל במקרה שלא ימצאו לא יקרה נזק?והאם אפשר יהיה להשתמש בפלואור.

אפשר להשתמש בפלואור. אין לזה שום קשר להארכת הכותרת. לגבי נזק - אני מניח שלא יגרם נזק, אבל אני באמת לא יודע מה המצב שלך, ובלי בדיקה וצילומים באמת אי אפשר לתת תשובה מדוייקת יותר.

07/11/2017 | 23:18 | מאת: שרית

אני מחפשת אבל עדיין תוהה אם שווה בכלל כי אם אמצא לפני זה 4-5 חודשים במקום חצי שנה ולגבי לשאול אשאל בניתוח אם לא אמצא אבל לדעתך זה פחות טוב לעשות ניקוי אחרי הניתוח 10 ימים זה כזה בעייתי ויכול להיות לא טוב . אשאל את המומחה בניתוח ברור אם לא אמצא תור לפני.

שוב, במקרה כמו שלך נכון לפנות לרופא שמתוכנן לבצע את הניתוח ולקבל את הנחיותיו.

09/11/2017 | 16:45 | מאת: שרית

בסוף החלטתי שלשאיר את טיפול השיננית מתי שהיה ולדחות את הניתוח בשבועיים ככה הפה יהיה נקי ובמיוחד שזה חצי שנה מהטיפול הקודם ובטוח הצטברה אבנית . עדיף ככה לדעתך?

בהחלט

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה