לומינירס, למינייט או כתרי חרסינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

02/09/2017 | 23:35 | מאת: יעל

שלום ד"ר, אני אמורה לעבור טיפול שיניים אסתטי ב 8 השיניים החותכות. הרופא שיניים נתן לי את כל האופציות: לומינירס, למינייט וכתרי חרסינה והסביר את כל היתרונות והחסרונות של כל אופציה. הוא אמר לי שעלי להחליט מה האופציה המועדפת עלי, ואני די אובדת עצות. האם תוכל משהו לכוון או למקד אותי על מנת שאוכל להחליט עם יותר בטחון. יש לציין שחלק מהשיניים החותכות טופלו בעבר עם סתימות, בשל עששת. עוד חשוב לי לומר שלא עומדת בפני מגבלה כלכלית. תודה!

שלום, בלי בדיקת הסגר, השיניים, עומק וגודל השחזורים הקיימים בהן, גודל השיניים, פוטנציאל הצורך בטיפולי שורש ומבנים ועוד קשה לתת תשובה טובה לשאלה שלך. אם את מבולבלת, כדאי אולי לקבל חוות דעת שניה ממומחה/מומחית לשיקום הפה, שיוכלו לתת לך הסברים ותשובות ברורות יותר לאחר בדיקה עם צילומים מתאימים. אפשרות אחרת היא פשוט לשאול את הרופא שלך מה הוא היה עושה אילו אלה היו השיניים שלו.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה