כאב שיניים כחודשיים-שלושה לאחר טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

18/08/2017 | 13:46 | מאת: רונית

לפני כשלושה חודשים עברתי טיפול שורש בשן עקב כאבים בלסת תחתונה. לאחר הטיפול חלף הכאב, אך בשלושת השבועות האחרונים אני סובלת מכאבים חזקים הרבה יותר בדיוק אותו איזור, מספר דקות לאחר שאני שותה/אוכלת משהו קר. כאבים אלה נמשכים כשעה וחולפים מעצמם, וכאשר אינם חולפים אני לוקחת משכך כאבים. לציין, שהרופא המטפל ורופא שיניים נוסף עשו צילום של השן שטופלה, ואמרו שטיפול השורש נראה תקין. שאלתי היא האם יכול להיות סיבוך כתוצאה מטיפול שורש שלא רואים בצילום. אם כן, למי עליי לפנות ואיזה בדיקות נוספות עלי לעשות? תודה!

כאב חד לקור אינו יכול להגרם משן שעברה טיפול שורש. פני בדחיפות לרופא/ת השיניים שלך לברור הסיבה לכאב.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה