החלמה אחרי חשיפת שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

16/08/2017 | 08:10 | מאת: שירה

עברתי לפני כמעט 3 ימים חדיפת שתל עם תפרים זה כואב אבל פחות מההתחלה. דבר ראשון מתי כדאי/מותר להתחיל לצחצח במקום בעדינות מותר לפני שמוציאים את התפרים? ומאז החשיפה קןרה לינורק בבוקר רוק לא נקי טמפה דמי האם יכול להיות קשר לחשיפה? ואם כן זה תקין?

שלום, אם זה המצב לאחר 3 ימים, כדאי לחזור לרופא/ה שביצע את החשיפה לבדיקה כדי לברר מה קורה. יש חשיפות הנעשות תוך פתיחה נרחבת של החניכיים ויש חשיפות מינימליות. מאחר ואני לא יודע מה בוצע, אני לא יכול להעריך האם זה תקין או לא. ולכן, חזרי לרופא/ה שביצוע את הפרוצדורה לבדיקה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה