שימוש ואפקטביות במי פה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

14/08/2017 | 22:46 | מאת: שרית

רציתי לשאול אני שוטפת במי פה ואחרי השימוש לא שוטפת כמו שצריך אבל אני שוטפת בערב ואחרי חצי שעה - לפעמים שעה שעה וחצי לפני השינה צריכה לבלוע כדורים שלוקחת לפני השינה האם זה מאבד את האפקטיביות? וכרגע משתמשת גם במי פה רפואיים פעמיים -3 פעמים למשך כמה ימים עד שבוע בגלל אחרי הליך כירוגי האם בטוח יצבע מה עוד שהייתי לפני שבוע וחצי אצל שיננית?

שלום, עדיף לבצע את השטיפות כדבר אחרון לפני השינה, אבל גם כמה שעות פעילות ללא אכילה או שתיה לאחר השטיפה יכולה לעזור. ביחס לשטיפה הרפואית - אני מניח שמדובר בתמיסת כלורהקסידין. במקרה כזה עלולה להיות צביעה של שיניים, אבל היא לא קורית בכל מקרה. במידה ותיווצר צביעה פני לרופא/ת השיניים שלך או לשיננית להסרת הצביעה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה