כאבים אחרי השחזה ללא טיפול שורש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

30/07/2017 | 07:38 | מאת: Barak

שלום לפני כחודש וחצי היה לי כאבים בשן עליונה צד שמאל שתי שיניים לפני האחרונה הרופאה אמרה שזה סתימה על גבול טיפול שורש היא עשתה סתימה זמנית ואמרה לי במידה ויש כאבים כנראה שיהיה צורך בטיפול שורש בזמן הטיפול השני נפל הדופן השמאלי של השן והחליטו על השחזה וכתר ללא טיפול שורש כרגע אני נמצא שבוע וחצי אחרי ההשחזה ועדיין יש לי כאבים בהתחלה רק בלילה ועכשיו מופיע פעם בכמה שעות בא והולך א.האם הכאבים אמורים להיות אחרי סוג כזה של טיפול מבחינת זמן ב.האם הטיפול היה מקצועי או שהיה פה עבודה לא מקצועית מצטער על האריכות תודה רבה על העזרה

שלום, בלי בדיקה וצילום אי אפשר להעריך באמת מה קורה שם. אבל אני מעריך רופאים שמנסים לבצע את הטיפול המנימינלי והשמרני ביותר. כך נראה לי שארע במקרה זה. הרופאה לא "רצה" לבצע טיפול שורש בשן בלי להיות בטוחה שיש צורך בכך, ובכך פעלה נכון. יחד עם זאת, ישנם מצבים בהם לא ניתן להגיע לאבחנה חד-משמעית, ולכן נכון עשתה הרופאה שפעלה בשלבים. לדעתי, נכון לפנות אליה להערכה חוזרת ולהעריך שוב את מצב השן. נראה לי שאת בידיים טובות.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה