פחדים בקשר לחשיפת שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

24/06/2017 | 10:07 | מאת: גאיה

יש לי פחד בקשר לחשיפת שתל אני אמורה לעבור בקרוב. רציתי לשאול האם אמורים להיות כאבים אחרי חשיפה ואם כן כמה זמן והאם צריך לשמור על תזונה רכה שוב ויהיו תפרים שוב ןכדאי לקחת יום חופש המיוחד שהחשיפה בערב ולא ביום ?

חשיפת שתל היא פרוצדורה קטנה יותר מאשר השתלה, כך שאם עברת את ההשתלה בשלום אין שום סיבה שתפחדי מהחשיפה. בעיקרון, מאחר ומדובר בפרוצדורה קטנה יותר, אין צורך בימי חופש או תכנון מיוחד - אבל את צריכה לזכור שאני אומר את זה על סמך הכלל, וללא שאני יודע מה בדיוק המצב שלך, בכמה שתלים מדובר וכו'. שאלי את הרופא/ה המיועדים לבצע את הפרוצדורה. הם ודאי ידעו להכין אותך בהתאם למצבך הספציפי.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה