חשיפת שתל ושיקום השן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

27/03/2017 | 20:33 | מאת: מירב

אמורים בעוד חודש בערך לעשות לי חשיפת שתל לשן שעברה שתל והרמת סינוס. שאלתי האם הפרצדורה הנ"ל שוב תפרים ואנטביוטיקה כמו אחרי השתל במיוחד שכמעט תמיד גם שחושבים לא מסתבך טצלי ונגמר עם וגם מה תופעות הלוואי שיכולים להיות אחרי חשיפת השתל והאם צפויים כאבים ואחרי כמה זמן אמורים להמשיך מפה לשיקום אם זה כולל תפרים או לא? או האם הרופא הכירוג אמור אחרי החשיפה לראות אותי עוד פעם לפני השיקום או שרק בשיקום כבר ללא כירוג. והאם יש שוני בתהליך השיקום על שתל ?

חשיפת שתל היא בד"כ פרוצדורה קצרה ופשוטה יותר מהשתלה. אבל הדבר תלוי באופי ההשתלה ובמה שבוצע אצלך - ואת זה רק הרופא/ה שביצעו את ההשתלה יודעים. הריפוי צריך להיות קצר ופשוט יותר מאשר לאחר השתלה. ביחס לכל שאר השאלות - הדבר תלוי בשיטת העבודה של הרופא/ה שלך, ולכן כדאי להתייעץ איתם.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה