חשיפת שתל ותהליך השיקום

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

29/01/2017 | 23:43 | מאת: תמי

רציתי לשאול עברתי התקנת שתל והרמת סינוס ועוד קצת אצטרך לעבור חשיפת שתל רציתי לשאול האם לפני זה מבקשים צילום לראות שהשתל והעצם הכל בסדר והאם החשיפה כרוכה בתפרים שוב וכמה זמן אחרי החשיפה בדרך כלל נהוג להתחיל בתהליך השיקום?

כן, בהחלט צריך צילום, אבל זו החלטה של הרופא/ה. כך גם לגבי סוג הצילום הנדרש. ביחס לתפרים - הדבר תלוי בדרך החשיפה. לפעמים אכן צריך תפרים. ביחס למועד תחילת השיקום - אני מעדיף לעשות את זה כמה שיותר קרוב למועד החשיפה, אבל שוב - ישנם מצבים קלינים שונים והפרוצדורה צריכה להתאים למה שקורה אצלך בפה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה