שתלים למחוסרי עצם / בעלי סינוסטיס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה - פרוסתודונטיה

24/12/2016 | 07:05 | מאת: דלית

על איזה סוג תמליץ במקרה כזה ? (יש אישור אף אוזן גרון להרמת סינוס) מה דעתך על שתל סובפריאוסטלי והאם יש בארץ מישהו שיודע ומתעסק עם שתל כזה ? האם ידוע לך על ניסוי או מחקר בנושא ?

שלום, יש מספר דרכים לפתור בעיה מהסוג שאת מתארת. כדאי להתייעץ עם מומחה לאחר בדיקה םע צילומים, כדי לראות מה דרכי הטיפול האפשריות במקרה שלך ומהי דרך הטיפול המציעה הכי הרבה יתרונות והכי פחות חסרונות. שתלים סוב-פריאוסטלים היו בשימוש בעבר אולם הכישלונות איתם היו עצומים. לא הייתי עושה כאלה לעצמי, אז קשה לי להמליץ לאחרים להשתמש בהם. ולא, אינני מכיר ניסוי מסודר עם שתלים מסוג זה.

מנהל פורום שיקום הפה - פרוסתודונטיה