צליאק?

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

23/02/2015 | 09:38 | מאת: רותי ניר

שלום, קיבלתי תשובות לבדיקת צליאק עבור בני בן ה-5. שם הבדיקה CELIAC SCREEN תוצאה 52.4 U/ml טווח הנורמה0.0-40.0 שם הבדיקה TRANSGLUTAMINASE_IgA תוצאה 0.20 AU/ml טווח נורמה 0.00-7.20 שם הבדיקה ENDOMYSIAL Ab תוצאה Negative המוגלובין 13.5 טווח 11.5-13.5 האם עלי לדאוג? האם לקבוע תור לרופא המשפחה? האם לקבוע תור לגסטרו? יש לציין שיש לנו רק של צליאק במשפחה (האחיין שלי אובחן עם צליאק לאחרונה) תודה מראש, רותי

לקבוע תור מסודר לרופא גסטרואנטרולוג ילדים התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן