סיכוי לצליאק לפי ביופסיה

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

24/10/2013 | 21:52 | מאת: מירב

שלום אצל הני בן השבע אובחן חשד לצליאק בבדיקת ביופסיה בבדיקת הדם אין הופעת צליאק ( ערכנו בדיקה דם כבר שלוש פעמים את בדיקות הדם לאורך חייו ) לעומת זאת הבדיקות ביופסיה שמראה צליאק הרופא הפנה לבדיקות גנטיות ברצוני לשאול מה הסיכויים לצליאק אצל מי שבדיקות הדם לא מראות צליאק תודה רבה

25/10/2013 | 17:19 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

צריך לראות את ביופסיה עלמנת לחוות דעה יש דרגות שונות של נזק ברירת מעי *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן