בדיקות דם

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

24/10/2013 | 20:09 | מאת: קרן

ברצוני לשאול האם יתכן תוצאות בדיקה המצורפות של ילד בן 5 במצב של מחלה שונה מצליאק או שזה מראה בוודאות על צליאק בלבד. אילו עוד מחלות/ דלקות ייתכנו עם תוצאות בדיקה כזו? mg/dl IgG 1130 46 mg/dl IgM 55.40 mg/dl IgA CELIAC SCREEN 300.0 U/ml TRANSGLUTAMINASE_IgA 103.00 AU/ml תודה רבה!!

25/10/2013 | 17:17 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

תוצאות לא מצביעות בוודאות על צליאק , אבחנה מתבסת גם על נתונים נוספים *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן