צליאק חיובי עם ברזל גבוה

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

13/10/2013 | 19:01 | מאת: אבי

שלום רב! לבת שלי יצאה תוצאה של ANTI TTG 42.9 מתוך טוח עליון של 7.2 ותוצאה של 65.2 בANTI TTG+DGP מתוך טווח עליון של 40 לעומת זאת הברזל 169 מתוך טווח עליון של 120 לפי מה שידוע לי צליאק גורם לחוסר ברזל ולא ליתר האם התוצאה מצביעה על משהו אחר? יש לנו תור לגסטרו בעוד זמן רב, האם מדובר במקרה דחוף כך שכדאי ללכת לשר"פ? בתודה מראש

חשוד לצליאק. ברזל לא חייב להיות נמוך. לא ניתן לפי הנתונים הנל לקבוע אם המקרה דחוף. חשוב קליניקה, שלשולים בלתי פוסקים ? ירידה במשקל? להערכת רופא הילדים *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן