תגובה לגלוטן

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

28/05/2013 | 00:15 | מאת: איילת

בני בן ה- 11 מאובחן כחולה צליאק מאז גיל 5. הוא נמנע לחלוטין מגלוטן. לאחרונה אירעו לנו שני מקרים שהוא אכל בטעות אוכל שהיה בו גלוטן ואחרי שתי הפעמים הוא הקיא. האם לדעתכם ההקאה אכן נבעה מהחשיפה לגלוטן או שזה היה צירוף מקרים בלבד? האם סביר שמי שלא נחשף לגלוטן במשך זמן רב (בגלל היותו חולה צליאק) ואז כן נחשף לגלוטן יגיב בהקאות?

28/05/2013 | 13:43 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

לא סביר שהקטות מחשיפה מיקרית לגלוטאן *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן