החזרת גלוטן לפני בדיקה

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

30/04/2013 | 12:26 | מאת: א

שלום בתי בת ה-3 לא נחשפה לגלוטן במשך כשנה עקב שלשולים. כעת אני עומדת לבצע לה בדיקת דם לצליאק ולשם כך החזרתי לה גלוטן לדיאטה. היא קיבלה מנה אחת של פחמימה המכילה גלוטן כל יום בחודשיים האחרונים ובסופי שבוע שתי מנות. האם זה מספיק לבדיקה אמינה או שצריך שתאכל בכל הארוחות שלה גלוטן? תודה

30/04/2013 | 13:50 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

30/04/2013 | 13:53 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

יש להתייעץ עם הרופא הממליץ לבצע סטימולאציה עם גלוטאן גישתי שונה *התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופא / בדיקה רפואית מסודרת

מנהלי פורום צליאק וקרוהן