האם צליאק גורם לתחושות של פניקה וחרדות ?

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

06/06/2012 | 11:08 | מאת: מישהי

סחרחורות , כאבים בפנים, תחושות מוזרות בקיבה, תחושות של פעימות לב מוגברות (למרות שבדיקת דופק מראה 70 ) תחושות של קושי בהכנסת אויר (למרות שהחמצן 98 ) , תחושות של ראש/גב/קיבה כבדים מאוד שמושכים אותי כלפיי מטה ומאיטים את קצב תנועת ההליכה , תחושה של קושי לשיר , קושי לרקוד כי כאילו התנועה חוזרת אחריי כל תזוזה שלי . גילו לי לפני שבוע צליאק אני בת 30 אין לי שום כאבי בטן , האם זה קשור לצליאק ? ואם לא אז מה זה ??? זה פשוט התחיל לי פתאום ומלווה אותי מספר חודשים.

07/06/2012 | 08:02 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

תשובה קצרה - לא * התשובות בפורום אינן מהוות חוות דעת רפואית או תחליף להתייעצות עם רופ

מנהלי פורום צליאק וקרוהן