זכויות חולי הצאלייק

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

10/05/2012 | 12:47 | מאת: ורד

האם יש בכלל זכויות לחולי צאלייק באופ כללי הנחות בארנונה קיצבה מביטוח לאומי? שידוע לכולנו שכל המוצרים יקרים מאווד בפרט כשמדובר במשפחב בה 4 חולי צאלייק.

10/05/2012 | 20:43 | מאת: פרופ' צבי פיירמן

צר לי לא יודע פני לביטוח לאומי

26/06/2012 | 11:07 | מאת: לי

לצערנו כיום אין הקלה לחולי צאליק בכל תחומי החיים ובניהם ארנונה ו/או ביטוח לאומי אך קיימת מגמה עתידית לטיפול בנושא ואנו מקווים שנגיע למקום בו אירופה נמצאת שם יש הכרה במחלה כמחלה קלינית ויש הקלות וסיבסוג משמעותי. כמו כן ברשת שופרסל יש קו לחמים ולחמניות טעים וזול במיוחד כך ששווה לבדוק.

מנהלי פורום צליאק וקרוהן