צליאק?

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

25/03/2012 | 12:30 | מאת: ריקי

בני בן 13 וחצי חולה סכרת נעורים.אשמח לשמוע תגובות לפי הניסיון שלכם מה הסיכויים לצליאק... TRANSGLUTAMINASE IGA AB - קטן מ -3 IMMUNOGLOBULIN A - 103 CALIAC DGP SCREEN - 27 TRANSGLUTAMINASE IGA - 4.3 ENDOMYSIAL IGA AB - חיובי תודה

14/04/2012 | 16:09 | מאת: לריקי מדנה

CALIAC DGP SCREEN - 27 ENDOMYSIAL IGA AB - חיובי מעידים על סבירות לצליאק- אני משערת לעצמי שבטווח זמן שעבר כבר פנית לגסטרו אנטרולוג ולא הסתמכת רק על פורום זה...אבל הגבתי כי יש פה הטעייה...

מנהלי פורום צליאק וקרוהן