בדיקות דם לרגישות לצליאק

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

17/12/2019 | 08:27 | מאת: דניאל

שלום רב, לאחר הלידה התחילו להיות לי כאבי בטן ובחילות בצורה תכופה. לאחר שהגשתי לרופא הוא שלי אותי לבצע בדיקות לרגישות לצליאק. ואני לא יודעת מה התוצאות אומרות, אשמח לדעת מה התוצאות אומרות. הבדיקות בוצועו במכבי. lmmunoglobulin A- 127.2 transglutaminase (lga) Ab- גדול מ 100 u/ml

בעקרון תשובה חיובית. מציע לפנות לרופא שהפנה אותך לבדיקות

18/12/2019 | 17:50 | מאת: דניאל

הרופא שהפנה הינו רופא משפחה אבל הוא הפנה אותי ישירות לדיאטנית. לא היית ממליץ לפנות קודם כל לרופאה גסטרו? האם יש לך המלצה איך להמשיך מכאן הלאה? והאם אתה יודע להגיד האם זאת רגישות גבוהה/נמוכה?

מנהלי פורום צליאק וקרוהן