איבחון של צליאק וודאי ללא בדיקה פנימית

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

12/10/2019 | 15:20 | מאת: אורי

שלום וברכה . בן 3 וחצי. במשך חצי שנה 3 בדיקות דם לאיבחון של צליאק 2 מתוך הבדיקות יצאו מעל 230 נוגדנים ערך עליון 14.99 בדיקה אחת יצאה 120. עקב כל התלונות במשך שנה כאבי בטן עצירות קשה ועיכוב בגדילה , אובחן בצליאק ללא בדיקה פנימית. אשמח לדעת האם באמת ניתן לקבל אבחנה חד משמעית מהממצאים הנל. תודה

זה לא פורום לגסטרו ילדים עדיין אבחנה לפחות במבוגרים כולל גסטרוסקופיה וביופסיות מציע לפנות לגסטרואנטרולוג ילדים

מנהלי פורום צליאק וקרוהן