כמה זמן ומה הכמות לאכילת גלוטן לםני בדיקת דם לזיהוי צליאק

דיון מתוך פורום  צליאק וקרוהן

10/12/2018 | 23:42 | מאת: מיכל

אנא כיתבו לי לא במשקלים של גלוטן אלא בדרך שאוכל לדעת מה לאכול וכמה (נניח 3, 4 פרוסות לחם... או כל דרך אחרת שאוכל לדעת מה לאכול לפני תודה רבה אני נמנעתי כמעט לגמרי מגלוטן תקופה ארוכה וצריכה לבצע את הבדיקה כדי לדעת בוודאות. בתקופה האחרונה אוכלת מעט גלוטן לא יודעת כמה צריך הרבה תודה גם לבני יש צליאק וחושדים שגם לי.תודה רבה

ההפרש בין צריכת גלוטן, גם אם בכמות קטנה לנקודת הזמן בה הנוגדנים בגוף עדיין חיוביים נעה בין שבועות לחודשים.

22/01/2019 | 00:25 | מאת: מיכל

סליחה ד"ר לא מצאתי את תשובתך עד כה רק עתה ראיתי את התשובה לא הבנתי אם הפסקצי חאכול גלוטן במשך זמן רב ולאחרונה חזרתי לאכול בשביל הבדיקה כמה זמן עליי לאכול גלוטן (שבועות ? חודשים? ) ומה הכמות ליום ואם לחם שיפון מכיל מספיק גלוטן ? תודה רבה שוב מיכל

מנהלי פורום צליאק וקרוהן