עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/02/2012 | 14:09 | מאת: אדם

אני בן 34 מ 16 שנים ואני סובל מחרדות chronic stress ocb סוף סוף סובל מארבע חודשים אני סובל מכפל ראיה. הקאות. עייפות. נימול.רדימות.שרוף כל הגוף. אבל לפני ה4חודשים אני הייתי עובד רוב הזמן והיה לי כאבים חלשים כגון מתח העצבים של האצבעות והמצח. בזמן החרדות אבל היום אני לא עובד והכאבים יבוא ללא חרדות אני מכיר. הנוירולוג עשה לי כל הבדיקות ואמר שהכל תקין בבקש ממני לחזור לפסיכיאטר השאלה : האם יש אפשריות שבעיות כאלה לבוא מחרדות שאני לא מכיר : האם יש אפשריות שאני אחזור כמו שהייתי ללא טיפול נוירולוגית ? תודה רבה

05/02/2012 | 18:36 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אדם התמונה שתארת עשויה לנבוע כולה ממצב נפשי במיוחד לאחר שהנאורולוג שלל בעיה נאורולוגית.. אז קדימה לטיפול פסיכיאטרי..

מנהל פורום פסיכיאטריה