תוצאות לא תקינות וLEPONEX

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/09/2015 | 15:25 | מאת: ירדן

שלום אני בת 28 לוקחת מזה כ8 שנים לפונקס, במשך כל השנים זה היה במגמת ירידה וירדתי מ275 מ"ג ל75 מ"ג בלבד. החודש זאת פעם ראשונה בחיי, שהספירת דם לא תקינה כלומר לא בנורמה - WBC -4.3 מה יכולים להיות הגורמים שזה הגיע למצב כזה? לצורך העניין אני מקפידה לקחת את התרופה באופן קבוע אך לא בשעות קבועות. והאם התוצאה מחייבת ללכת לעשות א.ק.ג? כי ידוע לי שלפונקס יכול להשפיע על הלב. תודה וחג שמח

17/10/2015 | 17:39 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

חובה מעקב המטולוגי צמוד כולל שקילת הפסקת התרופה!

22/10/2015 | 11:49 | מאת: ירדן

ד"ר חרמון שלום שוב אין התייחסות שלך אל מה ששאלתי. שאלתי מה יכולים להיות הגורמים שיש תוצאות לא תקינות? והאם התוצאה הנ"ל מחייבת ללכת לעשות א.ק.ג?

מנהל פורום פסיכיאטריה