הגדרות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/02/2012 | 12:48 | מאת: יעל

אשמח לעזרה בפירוש ההגדרות 1. מה זה מצב מאני פורמי? 2. מה זה גלישות פיסוכטיות? 3. מה זה חוסר שיפוט- לעיתים תכופות 4. מה זה השלכתית בצורה קשה? לא ברור לי איך רופא רושם מכתב כזה לבית משפט ולרווחה. ייקחו לי את הילדים עם מכתב כזה. פשוט בן אדם מירשע. איך אני עובדת, מטפלת בילדים שלי? איך? מהאויר? אשמח להבהרות ממך תודה רבה

05/02/2012 | 18:22 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

יעל,נסי להבין מדוע כתב זאת הרופא?האם יש לו משהו נגדך? אולי זוהי פשוט דעתו ונצלי אותה בצורה פרודוטיבית לטובתך.. התיפקוד שלך חשוב..אך הוא איננו הפקטור היחיד בבדיקה הפסיכאטרית..

05/02/2012 | 18:34 | מאת: יעל

1. לא ענית לי על שום שאלה מהשאלות ששאלתי, אולי הפניה היתה מיותרת 2. כעס? אתמודד עימו לבד. לא רואה את עצמי פונה לרופא שלי 3. איך לשפר את מצבי? אני כבר 15 שנה בחרא הפסיאטרי, אני יודעת כבר לטפל בעצמי לבד, ואולי באמת עדיף לעבור לרופא משפחה. רק בשביל מרשמי תרופות.... עדיף כבר להיות בסביבה של רופא משפחה + קליינטים רגילים ולא פסיכיאטריים יום נעים וחם. אין צורך בתגובתך. תודה רבה!

מנהל פורום פסיכיאטריה