בעיית כדורים..

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/08/2015 | 02:21 | מאת: מאיה

שלום,יש לי כמה שאלות.. קודם כל אני מאובחנת עם הפרעות קשב וריכוז (HDAD) ויש לי גם הפרעות שינה... בקשר להפרעות קשב-אני לקחתי שנה וחצי ריטלין ובחצי שנה האחרונה עברתי לקונצרטה 54... ובשנה האחרונה התחלתי לקחת גם סטילונקס וואבן לשינה והרגעה והתחלתי גם לעשן סיגריות.. הסדר יום שלי :אני לוקחת מוקדם ב6 וחצי בבוקר קונצרטה וב7 וחצי בבוקר היא מתחילה להשפיע.. ברבע לשמונה בבוקר אני מעשנת 2 סיגריות ב9 בבוקר:אני לוקחת ואבן אחד להרגעה ב12 בצהריים :אני מעשנה עוד 3 סיגריות בסביבות 7 וחצי בערב אני מתחילה להרגיש 'ריבאונד' (כי נגמרת השפעת הקונצרטה) אז אני לוקחת חתיכה קטנה מהקונצרטה ונכנסת למין בילבול כזה בלילה לוקחת סטילונקס או וואבן או לוריבן... הסתבכתי לגמרי מכל התרופות האלה והייתי שמחה אם היה אפשר לעשות לי קצת סדר בראש מה מותר לקחת ביחד ואיך פותרים את הבלאגן הזה...תודה

15/09/2015 | 17:19 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום מאיה הפורום מיועד לשאלות כלליות ולא פרטניות! ככלל,הסיגריות הן לא חלק מהטיפול! לא כדאי להשתמש בתרופות שינה. ישנן תרופות שאינן קיימות בארץ אך ניתן להשתמש בהם בשילוב המצבים שאת מתארת. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה