אשמח לקבל הסבר על כמה הגדרות פסיכיאטריות.

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/02/2012 | 12:41 | מאת: יעל

שלום, הנושא טיפה דחוף לי מקווה לקבל מענה מהיר תודה מה זה- - מצב מאני פורמי???? -מה זה גלישות פסיכוטיות???? - אני לא מרגישה פסיכוטית בכלל... מה זה??? -מה זה השלכתית בצורה קשה???? -מה זה נוהגת לעיתיים תכופות בחוסר שיפוט? אז איך אני מנהלת את חיי היום יום שלי??? בברכה ותודה , יעל שם בדוי

05/02/2012 | 18:14 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך יעל כל המושגים שציינת הינם מושגים רפואיים פסיכיאטריים מקצועיים שתקצר היריעה כאן מלהגדיר אותם. תוכלי למצוא אותם בכל בספרות הרפואית. מכל מקום אני מרגיש ממך כעס רב על דברי הרופא שכתבם..אולי כדאי לדון עימו כיצד ניתן לטפל במצב זה?וכיצד להרגיש טוב יותר.

מנהל פורום פסיכיאטריה