רואקוטן ודיכאון כבד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/07/2015 | 15:05 | מאת: רואקוטן

שלום רב, התחלתי לקחת רואקוטן לפני כחודש ימים במינון של 20 מג שזה נחשב תת מינון. אעפ כן, אני בפירוש בדיכאון ואיבדתי כל מוטיבציה לכל דבר. שום דבר לא משמח אותי, והכל בתוך מרה שחורה. התפקוד שלי הוא מינימלי לחלוטין בשל מצבי הרוח הקודרים. מה עושים? מפסיקים עם התרופה? האקנה הוא ציסטי קשה. תודה

09/07/2015 | 17:02 | מאת: רואקוטן

החלטתי להפסיק את השימוש בתרופה בגלל שקיעה בדיכאון עמוק יותר ואפאטיות. אני כבר כמה ימים ללא רואקוטן ומצב הרוח משתפר ואני מרגישה שאני חוזרת לעצמי. התרופה לדעתי מסוכנת מאוד! וחבל שלא מתריעים יותר על הנזקים הנפשיים שהיא עלולה לגרום. צריך לבחון את השימוש בה מחדש ולא לחלק כאילו מחלקים סוכריות חמוצות לילדים.

מנהל פורום פסיכיאטריה