סרוקוול ונוטרופניה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/03/2012 | 22:07 | מאת: לאה

שלום רב בתי בת 23 נוטלת זה 3 חדשים סרוקוול 200 מ"ג וציפרלקס 20 מ"ג. התרופות ניתנו לה באשפוז בבי"ח פסיכיאטרי בשל חרדות קשות ונסיון אובדני.אתמול אושפזה עקב נוטרופניה ( נוטרופילים 0.6). ההמטולוגים טוענים שזה בגלל הסרוקוול והפסיקו מיידית את התרופה. 1) האם אכן זה מה שהתרופה גורמת? 2) מה לעשות אם החרדות יתגברו? זו התרופה החידה שעזרה לה עד כה. תודה רבה לאה

17/03/2012 | 21:24 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך מול נוטרפניה כזו וטיפול תרופתי חייבים להפסיק הטיפול התרופתי שכן ישנה סכנת חיים אמיתית! מאידך,אפשר יהיה למצוא טיפול תרופתי מאותה קבוצה ללא תופעת לואי זו בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה