מעבר מציפרלקס 10 מ"ג לסימבלטה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/12/2014 | 19:30 | מאת: יוסי

שלום רב. לאחר שנתיים על ציפרלקס 10 מ"ג הוצע לי הכדור סימבלטה (חודש 30 מ"ג ולאחר מכן 60 מ"ג) לצורך טיפול בדיכאון המלווה בכאבים פיזיים ללא ממצאים קלינים לכאבים. שאלתי היא כיצד יש לבצע את המעבר מציפרלקס לסימבלטה ע"מ למנוע תופעות לוואי כלשהן של הפסקת הציפרלקס? האם יש צורך במעבר הדרגתי ואם כן מה היא השיטה הנכונה? או שאפשר לעבור ישירות לסימבלטה ולהפסיק מיידית את הציפרלקס? תודה מראש

07/01/2015 | 11:07 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום יוסי הטוב ביותר לרדת באיטיות מתרופה תוך כדי עליה עם השניה בכדי ליצור הרמוניה במעבר. תרגיש טוב!

מנהל פורום פסיכיאטריה