חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

04/02/2012 | 17:22 | מאת: איארית

שלום אובחנתי שיש לי בעית ריפלוקס מטבעי אני חרדתית. ודכאונית ירדתי במשקל מ53 ל47 ויש לי טעם מר בפה ויובש מטופלת בלוריון אך לא עוזר הרופא אמר לי שהבעיה יכולה אולי להיות נפשית היות והבדיקות נמצאו תקינות . לפני שנים טופלתי בלודיומיל עקב כאבי גרון כרונים וכאבים בכל הגוף, והרגשתי טוב אבקש חוות דעתך

04/02/2012 | 19:52 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אירית השארות במצב דכאוני/חרדתילזמן ארוך עלול לפגוע בבריאותך הכללית לטווח ארוך.מערכות גופניות רבות נפגעות ממצבי חרדה ודכאון כמו למשל מערכת החיסון שלך תחושה של רוגע ומצב רוח טוב חשובים להמשך בריאות טובה. על כן אין כל ספק שכדאי שתפני לפסיכיאטר בכדי לשפר את מצב בראותך הנפשית ועימה את בריאותך הגופנית שכן ידוע לך הקשר גוף /נפש.

מנהל פורום פסיכיאטריה