הפרעה גבולית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/01/2012 | 17:17 | מאת: דוד

אני בהוסטל, וכל הזמן אני בסערות רגשיות ומידי פעם נלקח למיון. הם 'מאיימים' בעדינות שיסלקו אותי ''אי אפשר להתנהל איתך ככה''. האם יש להם זכות כזו? מה אני אמור לעשות במצב כזה? ב.מנהל ההוסטל אומר לי "אתה צריך לקחת אחריות". איך אקח??

29/01/2012 | 18:03 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

דוד יקרתאכן בהפרעת אישיות גבולית ישנם דחפים אימפולסיבים לעשיית פעולות חסרות שיקול מספיק. ישנן טכניקות טיפוליות המסייעות בכך.. כדאי לדון עם המטפל וללמוד להשתמש בהן תוך שכל האחריות לביצוען-עליך!

מנהל פורום פסיכיאטריה