רחוב צפת 9/4 אשדוד

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/03/2012 | 01:07 | מאת: אלה

לאחר פגיעת גב שסבלתי ממנה ולא יכולתי לישון מכאב רופאת המשפחה שלי המליצה על שימוש בתרופת אטיון (ativan) לטיפול השתמשתי בתרופה במהלך חודש וחצי לא כל יום לפי הצורך. כרגע אינני משתמשת עוד בכדור אולם התחלתי לסבול מחרדה פלפיטציות קושי בנשימה אי שקט רעד לעיתים. איך לטפל במצב? מתי זה יעבור והאם מצב זה הפיך? תודה על התשובה אלה

12/03/2012 | 06:49 | מאת: ד"ר יעקב חרמון

שלום לך אלה מיסתוריות הינן הסיבות הגורמות להופעת ההתקף הראשון.. הוא בעצם הראשון המתחיל את הקסקדה להופעת ההתקפים הבאים..אך לא תמיד! מאחל לך שתהיי שייכת לקבוצה השניה ללא התקפים חוזרים! הזמן יגיד.. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה